Wimpersextensions

Wimperextensions zetten bij Alména in leek

Hé jij lashaholic! Geen plannen om van je wimperverslaving af te komen? Laat dan wimperextensions zetten in onze salon in Leek. Net als jou zijn wij verslaafd aan oogverbluffende lange wimpers. Dus heb jij geen zin om iedere ochtend mascara aan te brengen? Maak mascara en eyeliner overbodig door een afspraak te maken voor wimperextensions. Wij heten je van harte welkom in onze salon in Leek en helpen je graag aan mooie en natuurlijke look. Ga voor dat wauw effect en maak snel een afspraak in de salon. Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

One by one wimperextensions in Leek

Laat je wimpers verlengen met de one by one techniek in de salon in Leek. Wist je dat ieder mens ongeveer 90 wimpers op ieder oog heeft? Met de one by one techniek wordt er op elke wimper een extensions bevestigd. Hierdoor creëer je een mooi en natuurlijk resultaat. Je voelt de wimpers namelijk ook niet zitten. In onze salon in Leek wordt er gebruik gemaakt van speciale wimperlijm om de extensions vast te zetten. Hierdoor voelt je wimper net zo flexibel aan als je gewend bent. Deze lijm is bovendien hypo-allergeen dus heel geschikt als je last hebt van allergieën! Bespreek met onze wimperspecialisten welke wimpers het meest geschikt zijn. Kom langs in de salon in Leek of maak gemakkelijk online een afspraak.

Een keer knipperen en je hebt een afspraak

In de salon in Leek word je verwelkomd met een kopje koffie of thee. Laat de stress van de dag van je afglijden en neem plaats in onze gezellige salon! We bespreken wat je wensen zijn en gaan vervolgens aan de slag. Na de tijd geven we je ook uitgebreide verzorgingstips mee zodat je wimpers zo lang mogelijk mooi blijven. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon gaan zwemmen en heb je geen last van uitlopende mascara. Superhandig! Verder is het aanbrengen van wimperextensions niet schadelijk als je ze door een gecertificeerde wimperstylist laat zetten. Bovendien kun je een hele tijd van je wimpers genieten, namelijk zo’n 6 tot 8 weken. Maak gebruik van onze verzorgingstips voor het mooiste resultaat. Wil je altijd mooie lange wimpers houden? Plan alvast een refillbehandeling in bij onze salon in Leek.

Ja ik wil oogverbluffende lange wimpers!