Wimperextensions

Wimperextensions zijn extensions die aan je eigen wimpers of oogleden worden vastgemaakt. Je eigen wimpers verlengd waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Je ogen lijken al opgemaakt met mascara te zijn. Langere en volle wimpers krijg je niet door mascara maar alleen door het verlengen van je wimpers. Het beste extension resultaat krijg je met de one-by-one techniek.

One by one Techniek
Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Met de one by one techniek wordt op bijna iedere wimper een extension geplakt.

Extensions geplaatst met de one by one techniek zien er natuurlijk uit. De extensions kunnen met de juiste verzorging ongeveer 6 tot 8 weken vast blijven. Mascara is niet meer nodig! De technieken en materialen zijn verbeterd waardoor met de juiste verzorging, het uitvallen van extensions minimaal is.

Er zijn hele dunne en lichte wimper haartjes waardoor extensions zeer natuurlijk lijken. Bespreek met Almena, de wimper specialist welke wimpers het meest geschikt zijn.

Speciale wimperlijm
Voor het zetten van extensions op je wimpers wordt een speciale wimperlijm gebruikt. De lijm is heel licht waardoor de extensions langer blijven zitten. Nadat de lijm is opgedroogd is deze bijna net zo flexibel als je eigen wimper. De lijm zorgt dat blijft de nieuwe gelijmde wimpers beter blijven zitten. De lijm is ontwikkeld voor gebruik in het gezicht en is hypo-allergeen. De wimperlijm is oplosbaar met een speciale vloeistof. Hierdoor zijn de wimpers makkelijk te verwijderen.

Losse wimpers
Voor de one on one techniek maakt Almena gebruik van verschillende soorten losse wimpers. De wimperextensions zijn van natuurlijk dierenhaar van nertsen. Daarnaast zijn er ook synthetische wimpers, deze zijn het meest populair en zijn hypo allergeen. De losse wimpers variëren in lengte, dikte en model.