Acryl nagels

LAAT ACRYL NAGELS ZETTEN BIJ ONZE PROFESSIONELE NAGELSTUDIO IN LEEK

Ben je op zoek naar nagels die voor een langere periode mee gaan?

Dan zijn acryl nagels jouw ‘match made in heaven’. Ze gaan wel zes tot acht weken mee, afhankelijk van hoe snel je nagels groeien. Om de twee tot drie weken hebben ze een ‘touch up’ nodig. Door acryl nagels te laten zetten worden je nagels langer en sterker gemaakt.

Acrylnagels zijn kunstnagels die gemaakt worden van een mengsel van acrylpoeder en acrylvloeistof. Acrylnagels kunnen zowel verlengd als zonder verlenging worden aangebracht.

Verlengen

Verlengde acrylnagels worden gemaakt door het aanbrengen van een verlenging aan de natuurlijke nagel, waarna het mengsel van acrylpoeder en acrylvloeistof wordt aangebracht op de verlenging en de natuurlijke nagel. De acrylmix wordt gevormd tot de gewenste vorm en lengte van de nagel.

Met acrylnagels heb je namelijk wekenlang perfecte nagels die bestand zijn tegen tal van activiteiten. Of je nu gaat sporten, schoonmaken of de afwas doet, je nagels zien er altijd verzorgd uit en breken niet af. Bovendien zijn acrylnagels zeer geschikt voor mensen met zwakke of broze nagels die snel breken.

Verstevigen “Overlay”

Maar wist je dat acrylnagels niet altijd verlengd hoeven te worden? Bij een “overlay” wordt er een laagje acryl over de natuurlijke nagel aangebracht om deze te verstevigen. Dit zorgt voor een mooie glans en geeft de nagels extra stevigheid. Hierdoor kun je bijvoorbeeld haviknagels of scheurtjes mooi repareren en voorkom je dat deze verder beschadigd raken.

Word verliefd op al onze kleuren en de kunst van nail art en laat je verrassen door onze creatieve ideeën. Het verstoppen van je nagels is echt niet nodig met zo’n mooie set acryl nagels.

Maak direct een afspraak zodat je straks met mooie nagels de deur uit kunt gaan. Of kom gezellig langs in onze nagelstudio in Leek zodat we even kunnen kennismaken.