Nagelstyling

Een warm welkom bij onze nagelstudio in Leek

Hecht jij veel waarde aan op en top verzorgde nagels? Wil jij graag mooie gelakte nagels? Mooi, dan zitten wij op één lijn! Wij willen iedere man en vrouw er mooi en verzorgd uit laten zien voor een betaalbare prijs. Jouw outfit is toch niet helemaal compleet zonder een set toffe nagels!? Ze maken namelijk je hele look compleet en daarom wil je ze niet hoeven te verstoppen. Onze gecertificeerde nagelstylistes zitten vol creatieve ideeën om van jouw nagels een kunstwerk te maken. Wij staan erom bekend dat we pietje precies zijn en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Klanten blij maken met mooie nagels is wat wij het liefste doen! Ook volgen wij regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van alle trends in beautyland. Maar misschien heb jij al een leuk idee in gedachten? Legt het aan ons voor! Wij laten ons graag inspireren.

GA voor een nieuwe look met gelnagels bij nagelstudio Alména in Leek!

Wil jij voor minimaal 14 dagen perfect gelakte nagels? Wil je kunnen kiezen uit meer dan 100 verschillende kleuren? In onze nagelstudio in Leek voorzien wij je nagels graag van een prachtige glanzende longlastig nagellak. Deze gellak voorziet je nagels niet alleen van een mooi kleurtje maar biedt ook bescherming. Zo worden je nagels sterker en breken ze minder snel af. Plan een afspraak voor een gellak manicure in bij een van onze nagelstylistes en laat je verrassen door het resultaat!

Laat Acryl nagels zetten bij onze professionele nagelstudio in Leek

Ben je op zoek naar nagels die voor een langere periode mee gaan? Dan zijn acryl nagels jouw ‘match made in heaven’. Ze gaan wel zes tot acht weken mee, afhankelijk van hoe snel je nagels groeien. Om de twee tot drie weken hebben ze een ‘touch up’ nodig. Door acryl nagels te laten zetten worden je nagels langer en sterker. Acryl bestaat uit poeder en vloeistof waardoor wij je nagels in vorm kunnen brengen. Word verliefd op de kunst van nail art en laat je verrassen door onze creatieve ideeën. Met acryl nagels is bijna alles wel mogelijk. Het verstoppen van je nagels is echt niet nodig met zo’n mooie set acryl nagels. Maak direct een afspraak zodat je straks met mooie nagels de deur uit kunt gaan. Of kom gezellig langs in onze nagelstudio in Leek zodat we even kunnen kennismaken.

Geef je nagels een zoete traktatie!