Over ons

Maar wie zijn dan de beautyprofessionals uit het team van Alména?

Hieronder stellen we ons aan jou voor.

Wil je een inkijkje krijgen in ons werk? Volg ons via Instagram of Facebook!

Maak kennis met Trea

Eigenaresse van Alména Beautyprofessionals

Hoi! Mijn naam is Trea en ik ben de trotse eigenaresse van Alména in Leek. Mijn hobby’s zijn: jullie nagels doen, mijn eigen nagels doen, nadenken over welke volgende nagels ik wil gaan zetten en nieuwe nagelspullen kopen voor de salon. Kortom, zoals je leest: nagels zijn echt mijn grote hobby!  Ik woon vlakbij mijn nagelsalon in de buurt, namelijk ook in Leek. Daar woon ik samen met mijn man en onze twee kinderen Jochem en Leanne. Ook hebben we drie katten: Thommie, Puck & Nowah en zo’n 30 vissen in ons aquarium.

Het begin van Alména.

Voordat ik Alména ben begonnen heb ik tijdens mijn schoolperiode meerdere dingen gedaan. Zo ben ik gestart met de secretaresse opleiding en heb ik de opleiding ‘Juridisch medewerker / zakelijke dienst verlening’ afgerond. Door een buurvrouw ben ik in dit vak gerold waar ik mijn creativiteit helemaal kwijt kan! Ook houd ik er van om mensen zich mooi te laten voelen.

Zelf heb ik een privé opleiding gedaan voor acrylnagels, gelnagels en gellak. Daarnaast ben ik ook wimperstylist en zet ik ‘one by one’ wimpers en doe ik de ‘lash volume lifting’ behandeling. Maar in dit beroep ben ik natuurlijk nooit uitgeleerd. Ik vind het leuk om mijzelf verder te ontwikkelen door cursussen te volgen of inspiratie op te doen.

Een inkijkje in het werk van Trea

Wat ik zo leuk vind, is dat we 99% van onze klanten blij kunnen maken. Wij geven niet zo maar op! Als je probleemnagels hebt, ben je juist van harte welkom bij Alména! Tijdens ons werk krijgen wij ook vaak leuke reacties. Bij alles voel ik mij vereerd omdat ik deel heb mogen uitmaken van iets speciaals. Dit kan gaan om een paar mooie trouwnagels waarbij de bruid helemaal in tranen is omdat ze het resultaat zo mooi vindt. Maar wij zijn er ook voor de rouw. Een vrouw waarvan haar vader op sterven lag was in tranen omdat ze veel complimenten kreeg van familie. Dat zijn de mooiste reacties die je kunt krijgen.

Eigenlijk vind ik alle behandelingen superleuk om te doen. Het mooiste vind ik zelf van helemaal niets iets te creëren. Ik werk graag met acryl omdat je daar mooie creaties mee kunt maken.

‘Bij alles voel ik mij vereerd omdat ik deel heb mogen uitmaken van iets speciaals’

Wat ik nog aan je kwijt wil

Ik wil dat iedereen bij Alména zichzelf mag zijn. Dus heb jij geen tijd om je op te maken, geen probleem. Wil je in je huispak langskomen? Helemaal prima! Het gaat er om dat je even een momentje voor jezelf kunt nemen bij ons. Hoe jij er prettig bij voelt, is helemaal aan jou!

O en nagelbijters hoeven zich niet te schamen. Ik weet wat het is… als jullie begrijpen wat ik bedoel 😉