Henna Brows

Hé browaholic! Laat Henna brows aanbrengen in Leek

Hé browaholic! Wil jij je wenkbrauwen perfect in model laten brengen? Laat dan henna brows zetten in onze salon in Leek. Het belang van goed gevormde wenkbrauwen wordt nogal eens onderschat. Ze maken je persoonlijkheid compleet en laten je gezicht spreken. Iedere wenkbrauw is uniek en daarom bieden wij wenkbrauwbehandelingen aan die afgestemd op jouw gezicht. Er bestaat namelijk niet één perfecte look en één perfecte wenkbrauw. Onze wenkbrauwspecialist weet precies welke vorm goed bij de vorm van jouw gezicht past. Ze worden helemaal aangepast aan jouw wensen. Wil jij elke ochtend opstaan met de perfecte wenkbrauwen? Met henna brows hoef je niet meer met wenkbrauwpotloden en poeders in de weer. Maak direct online een afspraak om Henna brows te laten aanbrengen in onze salon in Leek.

Alles staat in het teken van jouw wenkbrauwen bij Alména in Leek

Wil je de wenkbrauwen van je dromen zonder dat dit pijn doet? Laat dan henna wenkbrauwen zetten waarbij je wenkbrauwen met een natuurlijke kleurstof van de hennaboom worden ingekleurd. Henna is ook een geweldig alternatief voor mensen met een gevoelige huid en is bovendien geschikt voor vegans! De kleurstof die wordt gebruikt, zal worden aangepast aan jouw wenkbrauwkleur. Met henna wenkbrauwen creëer je een mooie volle wenkbrauw. Het hangt helemaal af van jouw huidtype hoe lang de henna wenkbrauwen mee kunnen gaan. Meestal ligt dat tussen de twee tot vier weken. Dat is dus langer dan met een andere kleurtechniek! Op zoek naar de perfecte brows? Maak een afspraak voor wenkbrauwstyling of henna wenkbrauwen bij onze wenkbrauwstylist in de salon in Leek.

Worden wij BFF (brow friends forever)?

Oké, mooie wenkbrauwen krijg je dus niet zomaar. Neem onze gecertificeerde wenkbrauwspecialist in de arm en laat je wenkbrauwen transformeren. Als wenkbrauwspecialist doet zij er alles om jouw wenkbrauwen in vorm te brengen zonder dat je er voor naar de sportschool moet. Dat is mooi meegenomen 😉 Na de behandeling krijg je uitgebreide instructies mee over hoe je jouw wenkbrauwen het beste kunt verzorgen. Meer weten over het laten aanbrengen van henna wenkbrauwen in Leek? Neem dan contact met ons op.