Wenkbrauwen Verven

Klaar met een blote billen gezicht? Klaar met de grijze haren in je wenkbrauwen en wil je graag weer wat meer uitstraling? Dan is het verven van je wenkbrauwen de beste manier om te beginnen.

Het verven van de wenkbrauwen door één van onze specialisten is een geweldige manier om je weer te laten stralen. Het is een snelle, gemakkelijke en relatief pijnloze behandeling die veel voordelen biedt.
Samen met jouw wordt de kleur gekozen die past bij uw huidskleur, haarkleur en oogkleur. Dit zal volledig in overleg met jouw gaan.

Hoe gaan we te werk:

Als je wenkbrauwen wilt laten verven in onze salon, zijn er een paar stappen die je kunt verwachten.

  1. De styliste zal beginnen met het bepalen welke kleur het beste bij je past en de gewenst vorm van je wenkbrauwen met je bespreken.
  2. De wenkbrauwen moeten worden gereinigd voordat ze worden geverfd. Dit wordt gedaan om overtollig olie en vuil te verwijderen, zodat de verf beter kan hechten.
  3. De styliste zal de verf mengen en vervolgens met een kwastje aanbrengen op de wenkbrauwen. Het is belangrijk om de verf nauwkeurig aan te brengen om ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen er natuurlijk uitz
  4. De verf moet ongeveer tien minuten intrekken. De styliste zal de wenkbrauwen tijdens deze periode controleren.
  5. Nadat de verf is ingetrokken, wordt hij verwijderd met een vochtige doek of wattenschijfje.
  6. Ten slotte zal de specialiste de wenkbrauwen controleren om te zien of er nog correcties nodig zijn. Er kan ook aangeraden worden om de wenkbrauwen te behandelen met een speciale verzorgingsolie om de kleur langer te behouden.

Dien gewenst worden de wenkbrauwen ook geëpileerd.

De wenkbrauwen zullen mogelijk aan de donkerkant kunnen uitpakken. Dit zal binnen 2 dagen veranderen. En helemaal de juiste kleur zijn.

Na de behandeling zal de styliste ook de kleur noteren die er is gebruikt voor het verven, zodat we bij een volgende afspraak de wenkbrauwen weer volledig naar wens kunnen maken.